Informatieavond voor akkerbouwers

Door VisserFourage | Op Dinsdag 6 februari 2018 | In Akkerbouw

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe meststoffen op de markt gekomen. Door te weten hoe deze meststoffen zijn ontstaan en wat ze bevatten, is in te schatten hoe ze gaan werken en hoe de nutriënten beschikbaar komen voor de gewassen. Voor u is het belangrijk om een goede keuze te maken wat binnen de wettelijke bemestingsnormen de beste bemestingsstrategie is voor uw bodem en gewas.

Wij hebben Jan Willem Krijt, bemestingsdeskundige bij Triferto Doetichem, bereid gevonden om samen met ons te delen wat we van de verschillende meststoffen mogen verwachten. Hiernaast zal Jan Willem uiteenzetten wat de mogelijkheden zijn met bemesten op maat.

Zelf zullen wij onze werkzaamheden in opslag, drogen, koelen en bewerken van de door u geteelde granen gaan toelichten. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in materieel om granen op verschillende manieren te kunnen bewerken zodat deze direct door de eindgebruiker ingezet kunnen worden. Wij willen u met een presentatie graag laten zien hoe wij dit uitvoeren en wat dit aan het rendement van uw graanteelt kan bijdragen.

 

Wij willen u van harte uitnodigen voor deze avond.

 

Datum:            Donderdag 15 februari

 

Tijd:                20:00 uur

 

Locatie:           Dorpshuis ’t Dykshûs

Lytse Wei 2A

9123 LL Engwierum

(tegenover Texaco pompstation)

Neem contact op

Adresgegevens

Mounebuorren 35
9132 EJ ENGWIERUM
Tel. 0511 40 82 61
E-mail: info@visserfourage.nl